Meie logotüüp

Nüüd on Paldiski Sipsiku lasteaial olemas ametlik logo, määratletud kindlad värvid ning ka nimekuju.

Milleks seda vaja on? 🤔

Lasteaed osaleb pidevalt avatud konkurssidel ja projektides, jagab oma kogemusi kolleegidega Eestis ja välismaal. Mõnes mõttes on Paldiski lasteaed Sipsik hariduskeskkonna omamoodi bränd. Ja mitte ainult. Me soovime suurendada oma brändi tuntust. Eestis on palju lasteaedu, mis kannavad sama nime – Sipsik. Kuid meie Paldiski lasteaed Sipsik on see, mis me nii väga armastame: on uuenduslik, tähelepanelik lastele ja nende vanemate vastu, keskkonnasõbralik, ainulaadse meeskonna ja arenguvisiooniga. Oleme oma saavutuste üle uhked ja soovime, et nende kohta teataks rohkem.

Logo iseloomustab meie lasteaeda, rõhutab selle erilisust alates Lääne-Hajumaa valla mastaabist kuni kõikide EL riikideni, kellega meil on partnerlussuhted rahvusvahelistes projektides. Logo pole lihtsalt embleem. See on eriline disainilahendus, mida on mugav kasutada dokumentides ja esitlustes, Internetis ja videotes.

Paldiski lasteaed Sipsik logo aluseks on 2021. aasta lõpetaja Alisa Novitskaja joonistus. Keeruline ülesanne muuta lapse joonistus skaleeritavaks ja funktsionaalseks logotüübiks oli  antud disainer Mari-Liis Laanesile ja ta tuli sellega hiilgavalt toime.

Värvid sarnanevad Eesti lipu värvidele, kuid samas on meie sinine rohkem merelähedane, mis osutab Paldiski linna asukohale ja ajaloole (meie sinise värvi kood Pantone’i värvimudelis on 7683, Eesti  lipu seaduses on aga kehtestatud kood 285C).

Peale selle peegeldab logo kõiki meie põhiväärtusi: lapsest lähtumine, turvalisus, koostöö ja avatus.

 
 
 
 
 
 
 
Published